The Berlin Civic Diaspora Team

Alexandra - Diaspora Civica Berlin

Alexandra

Salut! Sunt Alexandra Ioan, pasionată de organizații ale societății civile care vor să adreseze probleme sociale complexe. De peste 13 ani colaborez cu ONG-uri românești și internaționale în dezvoltarea de programe educaționale non-formale și de întărire a implicării civice și a democrației. (more…)

Carla - Diaspora Civica Berlin

Carla

Bună, mă numesc Carla. Sunt plecată din România din 2011, dar originar sunt din Ploiești, unde familia mea locuiește încă. M-am format ca sociolog în urma a trei ani de licență în Canterbury și un an de Erasmus în Granada.

(more…)

Theo

Salut, sunt Theo, trăiesc în Berlin de ceva ani și lucrez într-un domeniu la granița dintre științele umane și IT. (more…)

Claudiu-Diaspora-Civica-Berlin

Claudiu

Salut, Claudiu este numele meu și îți mulțumesc că te-a împins curiozitatea să afli mai multe de pe profilul meu. Sunt absolvent al unui Master în Studii Diplomatice în cadrul Academiei Mediteraneene de Studii Diplomatice din Malta și  (more…)

Constantin - Diaspora Civica Berlin

Constantin

Salut, sunt Constantin. Am crescut printre rafinării în Ploiești, iar după liceu am plecat din România. Am studiat un amestec de limbi, politică și economie în Marea Britanie, Franța, Spania și Germania. (more…)

Eva - Diaspora Civica Berlin

Eva

Bună, sunt Eva și sunt în Germania din 2008 și în Berlin din 2016. Am studiat Biochimia și Biologia Moleculară la București, iar o bursă Erasmus în timpul masterului mi-a deschis calea pentru un Doctorat în Genetică la Köln. (more…)

Georgiana

Salut, sunt Georgiana! (more…)

Aleca - Diaspora Civica Berlin

Aleca

Bună, sunt Aleca și mă consider a fi multe lucruri – de profesie arhitectă, visătoare, organizată și optimistă … ah, să nu uit, nostimă, normal!

(more…)

Alin - Diaspora Civica Berlin

Alin

Salut, sunt Alin și stau în Germania de peste 4 ani, dintre care 6 luni în Berlin. Consider că Berlin e cel mai frumos oraș din lume, orașul în care chiar pot spune că mă simt împlinit (asta după ce am trăit 18 ani în Râmnicu Vâlcea, 8 în București și 4 în Darmstadt). (more…)

Nicoleta - Diaspora Civica Berlin

Nicoleta

Bună, sunt Nicoleta. Am venit în Germania în 2015 unde am absolvit Masterul de Etică, Politică și Economie la Ruhr-Universität Bochum. (more…)

Liviu Diaspora Civica Berlin

Liviu

Salut. Sunt Liviu. Fac filmulețe animate pe canalul de Youtube “Știri Vizuale”. (more…)

Oana

Salut. Sunt Oana. Locuiesc în Berlin, studiez istoria tehnicii și lucrez în diverse domenii, printre care fotografie și design grafic. (more…)

Ioana Diaspora Civica Berlin

Ioana

Sunt Ioana Dragoș, actual marketer într-un start-up în Berlin. Cu un bachelor în International Business Administration absolvit în cadrul Universității din Viena, am adunat până acum experiență în marketing, business development, social media, project management și vânzări, printre altele. (more…)